Tohtori Puoskari | Tuo Outo Heppu

Tarina Tohtorin Taustalla

Kuva ei liity tapaukseen. Kuva antaa kuvan ammattimaisemmasta henkilöstä.
Tohtori Puoskarin innoittajana toimi ihka aito puoskari. Vuonna 2000 tämän puoskarin suorittama polvileikkaus jätti minuun pysyvän vamman (mahdollisesti myös aivovamman?). Lisäksi myös eräs hieman ansioituneempi tohtori on vaikuttanut nimimerkkiin, nimittäin Dr. Dre. Kyseinen tohtorimies lienee tänä päivänä nuorisolle tunnetumpi beats-kuulokkeista, kuin musiikistaan. Miljardöörikin taitaa olla nykyisin. 

Lisäksi Puoskari muodostuu etunimistäni: P.U.Oskari, joten nimimerkki osuu maalitauluun ainakin kahdeksan kieppeille. Tohtorin tutkintoa ei ole, mutta polvea on operoitu niin moneen kertaan, että olen melkein jo ortopedi. 

Toistaiseksi Tohtori Puoskari nimellä olen julkaissut singlen ja EP:n. Joista ensimmäinen epäonnistui täysin, kun äänikortissa oli jotakin häikkää. Kuulostaa lähinnä heikkolaatuiselta MP3:lta, mutta kukapa tuota kuuntelee?

Omissa kappaleissa (niissä joissa on sanat) on tarkoitus saada kuuntelija ajattelemaan, ja lisäksi keskittyä myös yhteiskunnallisiin epäkohtiin. Bilerap saakin jäädä muiden artistien kannettaviksi.

Mitäpä muuta. Blogien lisäksi on tullut kirjoitettua kirja (jolle jatkoa luvassa ehkä joskus). Yrittäjä, bloggaaja, muusikko, kirjailija...Siinäpä niitä. Kaikesta tulee verot maksettua, ja niitä maksan mielelläni, Vaikka Suomessa epäkohtiakin on, niin pääsääntöisesti täällä on hyvä olla.

Blogi tarjoaa mahdollisuuden laajentaa kappaleissa käytyjä aiheita, ja pohdiskella muutenkin kaikkea elämään liittyvää.

Kommentit

Suositut tekstit